Skip to content

Klinikk proAktiv har høy faglig kompetanse innen blant annet målrettet rehabilitering og behandling av idrettsskader, og vi har et bredt spekter av behandlingstilbud. Her kan du få både privat og offentlig behandling.

Ønsker du å unngå lang ventetid og vil komme raskt i gang, anbefaler vi time hos vår Osteopat, Kiropraktor eller private Fysioterapeut. Online booking

Knut Ole Rogneflåten

Manuellterapeut / Fysioterapeut
Startet Klinikk proAktiv (tidligere Håbaklinikken) i 2005. Ferdig utdannet fysioterapeut i 1999 og fullførte spesialisering innen Manuellterapi i 2004. Godkjent mastergrad i fysioterapi 2006.

Alltid vært aktiv innen faget, og er en erfaren og allsidig kliniker. Startet med diagnostisk ultralyd i 2010. Fullført ulike kurs innen dette spennende diagnostiske hjelpemiddelet. I 2012 fullførte videreutdanning i bruk av injeksjoner i muskel- og skjelettsystemet ved universitet i Bergen. En av pionerene i regionen innen ultralydstyrte injeksjoner. Også stort interessefelt innen behandling og forebygging av idrettskader. Fullførte i 2016 avansert idrettsmedisin trinn 3 for lagidrett.

Silje Tjeldflåt

Fysioterapeut
Utdannet fysioterapeut Trondheim 2000. Videreutdanning i medisinsk akupunktur 2008. AktivA fysioterapeut.

Kurs i blant annet lymfedrenasje, AktivA (aktiv med artrose), idrettsmedisin trinn 1, trinn 2 og trinn 3, medisinsk yoga. Idrett mellomfag fra idrettshøyskolen.

Allsidig erfaring og kompetanse innen faget. Jobbet på Klinikk proAktiv (tidligere Håbaklinikken) siden 2011, tidligere jobbet i kommunehelsetjenesten i Salangen, Stavanger og Hå. Privatpraktiserende fysioteraput på Varhaug og Nærbø. Også arbeidserfaring fra opptreningssenter og Nordland psykiatriske sykehus. Mye interesse innen idrettsmedisin, men tar imot pasienter med ulike diagnoser, og tilbyr behandling og rehabilitering innenfor alle aldersgrupper.

christina

Christina Schimanski

Osteopat D.O. MNOF / Fysioterapeut
Utdannet fysioterapeut i Heidelberg/Tyskland i 1995. Bachelorgrad i Osteopati fra Norges Helsehøyskole i Oslo, 2015. Videreutdanning og kurs i blant annet manuellterapi, behandling av barn, kvinnehelse, kjevebehandling, Fysio-Pilates og idrettsmedisin trinn 1.
Spesialisering innen kjevebehandling og kraniofasciale dysfunksjoner og symptomer. 2-årig diplomutdannelse (PDO) innen osteopatisk behandling av spedbarn, barn, unge og gravide.

Erfaring fra rehabiliteringssenter og private klinikker i Tyskland, flyttet til Norge i 2007 og har jobbet på Klinikk proAktiv (tidligere Håbaklinikken) siden 2008. I en grundig anamnese og manuell undersøkelse har hun fokus på å se sammenhenger i hele kroppen ved å kartlegge alle kroppssystemer samt biopsykososiale faktorer. Tilbyr individuell tilpasset behandling til pasienter i alle aldre, samt grupper i Fysio-Pilates og har stor interesse for sammensatte plager, stressbelastning, kjeveleddsproblematikk, behandling av spedbarn/barn og kvinnehelse.

kine

Kine Thrane Tjåland

Kiropraktor og fysioterapeut
Utdannet fysioterapeut fra Fontys Eindhoven, Nederland i 2006, og senere utdannet kiropraktor ved AECC Bournemouth, England, uteksaminert i 2013. Flere års erfaring som fysioterapeut ved Solaklinikken, og har siden 2013 etter fullført kiropraktorutdannelse jobbet som kiropraktor ved Klinikk for Alle Sandnes.

Allsidig terapeut med erfaring med idrettsutøvere, såletilpasning, nålebehandling, skadeforebygging og tilrettelegging på arbeidsplass. Opptatt av å se det helhetlige bildet og forstå årsaken til pasientens plager. Interessefelt er blant annet hodepine, rygg og nakkeplager. Samarbeider med annet helsepersonell og henviser til billeddiagnostikk der det er indikert. Man trenger ikke henvisning for time hos kiropraktor.

ine-bordsheim

Ine Trodal Borsheim

Fysioterapeut og Kognitiv terapeut
Utdannet fysioterapeut fra Høgskulen på Vestlandet avd. Bergen, uteksaminert i 2019. Erfaring fra kommunehelsetjenesten ved voksengruppen, samt hverdagsrehabilitering i Sandnes kommune. Har i tillegg erfaring fra spesialisthelsetjenesten ved Lassa rehabilitering. Har siden 2021 jobbet i privat klinikk.

Ine har tatt videreutdanning i kognitiv terapi i fysikalsk medisin og rehabilitering. I tillegg er hun sertifisert AktivA-terapeut (aktiv med artrose).
Som klinikkens såleansvarlig tilbyr hun spesialtilpasning av såler for både barn og vokse. Hun er også sertifisert til å undersøke og tilpasse Solemaids-såler for barn med Severs syndrom.
Tilbyr behandling og rehabilitering innen alle aldersgrupper. Interesserer seg spesielt for fot/ankel/kne og hofteplager. Tilbyr også egne kognitiv terapi konsultasjoner.
Ingen venteliste for å komme til undersøkelse og behandling.

Ine har et 20% vikariat med driftstilskudd og jobber med pasienter gjennom refusjonsordningen (helfo) hver fredag. Disse timene kan ikke bookes online. Ta kontakt med resepsjon dersom du ønsker å sette deg på venteliste.

aleksander

ALEKSANDER MELAND

Idrett- & Muskelterapeut, Personlig Trener og Digital Helseveileder.
Han har en bachelorgrad i idrettsvitenskap fra UiS, og hans lidenskap for faget førte til ytterligere spesialisering gjennom NiHi (Norges Idrett- og Helseinstitutt).

Sertifisert som idrett- og muskelterapeut gjennom NiHi, har omfattende teoretisk kunnskap, men også praktisk erfaring fra klinisk praksis og treningsmiljøer. Han tilbyr skreddersydde løsninger innen muskel- og skjelettplager og personlig trening. Han er også en digital helseveileder under Abel-initiativet.
Sertifisert antidopingansvarlig og har deltatt på kurs om spiseforstyrrelser gjennom ROS (Rådgivning om spiseforstyrrelser). Dette forsterker hans engasjement for etisk praksis og styrker hans evne til å forstå og støtte klienter med ulike utfordringer.

 

Back To Top
BOOK TIME NÅ