skip to Main Content

Klinikk proAktiv har høy faglig kompetanse innen blant annet målrettet rehabilitering og behandling av idrettsskader, og vi har et bredt spekter av behandlingstilbud. Her kan du få både privat og offentlig behandling.

Ønsker du å unngå lang ventetid og vil komme raskt i gang, anbefaler vi time hos vår Osteopat, Kiropraktor eller private Fysioterapeut. Online booking

Knut Ole Rogneflåten

Manuellterapeut / Fysioterapeut
Startet Klinikk proAktiv (tidligere Håbaklinikken) i 2005. Ferdig utdannet fysioterapeut i 1999 og fullførte spesialisering innen Manuellterapi i 2004. Godkjent mastergrad i fysioterapi 2006.

Alltid vært aktiv innen faget, og er en erfaren og allsidig kliniker. Startet med diagnostisk ultralyd i 2010. Fullført ulike kurs innen dette spennende diagnostiske hjelpemiddelet. I 2012 fullførte videreutdanning i bruk av injeksjoner i muskel- og skjelettsystemet ved universitet i Bergen. En av pionerene i regionen innen ultralydstyrte injeksjoner. Også stort interessefelt innen behandling og forebygging av idrettskader. Fullførte i 2016 avansert idrettsmedisin trinn 3 for lagidrett.

Silje Tjeldflåt

Fysioterapeut
Utdannet fysioterapeut Trondheim 2000. Videreutdanning i medisinsk akupunktur 2008. AktivA fysioterapeut.

Kurs i blant annet lymfedrenasje, AktivA (aktiv med artrose), idrettsmedisin trinn 1, trinn 2 og trinn 3, medisinsk yoga. Idrett mellomfag fra idrettshøyskolen.

Allsidig erfaring og kompetanse innen faget. Jobbet på Klinikk proAktiv (tidligere Håbaklinikken) siden 2011, tidligere jobbet i kommunehelsetjenesten i Salangen, Stavanger og Hå. Privatpraktiserende fysioteraput på Varhaug og Nærbø. Også arbeidserfaring fra opptreningssenter og Nordland psykiatriske sykehus. Mye interesse innen idrettsmedisin, men tar imot pasienter med ulike diagnoser, og tilbyr behandling og rehabilitering innenfor alle aldersgrupper.

christina

Christina Schimanski

Osteopat D.O. MNOF / Fysioterapeut
Utdannet fysioterapeut i Heidelberg/Tyskland i 1995. Bachelorgrad i Osteopati fra Norges Helsehøyskole i Oslo, 2015. Videreutdanning og kurs i blant annet manuellterapi, behandling av barn, kvinnehelse, kjevebehandling, Fysio-Pilates og idrettsmedisin trinn 1.

Erfaring fra rehabiliteringssenter og private klinikker i Tyskland, flyttet til Norge i 2007 og har jobbet på Klinikk proAktiv (tidligere Håbaklinikken) siden 2008. I en grundig anamnese og manuell undersøkelse har hun fokus på å se sammenhenger i hele kroppen ved å kartlegge alle kroppssystemer samt biopsykososiale faktorer. Tilbyr individuell tilpasset behandling til pasienter i alle aldre, samt grupper i Fysio-Pilates og har stor interesse for sammensatte plager, stressbelastning, kjeveleddsproblematikk, behandling av spedbarn/barn og kvinnehelse.

Helge Martin Lambrigtsen

Fysioterapeut
Utdannet fysioterapeut i 2007 i Manchester, England. Har videreutdanning fra PFF i diagnostisk ultralyd og Master utdannelse ved Bournemouth Universitet, England. Kurs i Idrettsmedisin trinn 1. AktivA fysioterapeut.

Jobber spesielt for riktig diagnostikk og behandling av akutte og kroniske belastningsskader i muskler, sener og ledd. Bred erfaring med idrett og ortopedisk rehabilitering, trykkbølgebehandling og såle tilpassing. Vår private fysioterapeut med avtale hos alle store forsikringsselskap. Her er det ikke ventetid for å komme til undersøkelse og behandling.

kine

Kine Thrane Tjåland

Kiropraktor og fysioterapeut
Utdannet fysioterapeut fra Fontys Eindhoven, Nederland i 2006, og senere utdannet kiropraktor ved AECC Bournemouth, England, uteksaminert i 2013. Flere års erfaring som fysioterapeut ved Solaklinikken, og har siden 2013 etter fullført kiropraktorutdannelse jobbet som kiropraktor ved Klinikk for Alle Sandnes.
Allsidig terapeut med erfaring med idrettsutøvere, såletilpasning, nålebehandling, skadeforebygging og tilrettelegging på arbeidsplass. Opptatt av å se det helhetlige bildet og forstå årsaken til pasientens plager. Interessefelt er blant annet hodepine, rygg og nakkeplager. Samarbeider med annet helsepersonell og henviser til billeddiagnostikk der det er indikert. Man trenger ikke henvisning for time hos kiropraktor.

 

ine

Ine Hebnes

Fysioterapeut
Utdannet fysioterapeut fra Saxion, Enschede, Nederland. Fordypning i ortopedisk medisin (OMI). AktivA fysioterapeut.

Allsidig terapeut med erfaring med trykkbølgebehandling og skadeforebygging. Tilbyr behandling og rehabilitering innen alle aldersgrupper. Tilbyr også egne massasjetimer. Ingen venteliste for å komme til undersøkelse og behandling.

 

Back To Top
BOOK TIME NÅ